top of page
Achtergrond en Missie

“Ondanks dat de gezondheidszorg in Nederland de beste van Europa genoemd mag worden, ben ik in de afgelopen 34 jaar dat ik werkzaam ben geweest als cardioloog bijna dagelijks benaderd door familie en vrienden met vragen over hun behandeling. Niet zelden uiten ze hun ontevredenheid. Ik heb hen altijd met veel genoegen geholpen. Nu ik recent met pensioen ben gegaan heb ik samen met een stel enthousiaste ondernemers gesteund door gelijkgezinde collega’s, Persana opgericht. ’Persana brengt persoonlijke zorg dichtbij. Persana behandelt geen patiënten maar adviseert patiënten in de zeer complexe wereld van onze gezondheidszorg.“

 

Hubèr Klomps - Cardiolooog

Bij Persana draait de zorg weer om u. Wij nemen de tijd voor u en bieden onafhankelijk medisch advies bij al uw vragen over uw gezondheid of die van uw naasten.
U bepaalt zelf de mate van begeleiding door onze ervaren specialisten.
 
Onze medici zijn vooraanstaand in hun vakgebied en rijk aan ervaring. Wij zijn uw vertrouwensgids en medische vraagbaak. Persana behandelt niet maar geeft professionele begeleiding en advies in de complexe wereld van de gezondheidszorg. Binnen Persana werkt een team van specialisten nauw samen.
Wij denken niet in medische hokjes maar in oplossingen.
Persana heeft een uitgebreid netwerk in de gezondheidszorg, waardoor u kunt vertrouwen op de beste zorg- en behandeloplossing binnen elk medisch specialisme.

 

Uw gezondheid is uw grootste bezit.

 

bottom of page